Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

SMSware, SMS szolgáltatás 

ref-vodafone-160-h
 
 
Vodafone - SMS platformunk viszonteladója a Vodafone vállalati ügyfelei számára
 
Az ITware szállította a Vodafone Magyarország vállalati ügyfeleinek szánt SMSware Online tömeges SMS küldő rendszerét.
A nagyszámú ügyfélkörrel vagy sok munkatárssal rendelkező kis és közepes cégek számára nyújthat hasznos megoldást az új online elérhető Vodafone szolgáltatás. E cégek üzeneteiket egyszerűen és gyorsan, akár időzítve és megküldhetik a partneradatbázisukban szereplő mobiltelefonokra.
A jól használható marketingeszköz révén a vállalatok növelhetik forgalmukat, és szorosabban tarthatják a kapcsolatot meglévő ügyfélkörükkel.
A szolgáltatás mindhárom hazai mobil operátor által üzemeltetett mobilszámra lehetővé teszi az SMS küldést.
 
 
ref-vatera-160-h
 
 
Vatera - Az Allegro Group HU Kft. az SMS szolgáltatás egyik régi felhasználója
 
A nagy látogatottságú Vatera online portál biztonsági tranzakciók megerősítésére használta az ITware magas rendelkezésre állású SMSware tömeges SMS küldő rendszerét. A Vatera.hu rendszer egy interface segítségével kapcsolódik az ITware SMSware szoftveréhez, és így küld ki akár másodpercenként több tucat szöveges üzenetet a látogatók mobilkészülékeire.
 
 
ref-loccitane-160-h
 
 
L'Occitane - SMSware Online szolgáltatás
 
A L'Occitane az ITware SMSware Online szolgáltatását használja. Az SMSware Online webfelületen az üzenetküldés könnyű, gyors, kényelmes és egyszerű, illetve mindenki számára elérhető. Az SMS küldő profilhoz beállítható a feladó telefonszáma, kényelmes, áttekinthető a kezelőfelülete, egyszerre akár egy egész csoport számára, még 160 karakternél is hosszabb üzenetek is kiküldhetők. A rendszer tárolja az elküldött üzeneteket, így azok később újra felhasználhatók. Az üzenetek akár bizonyos időpontra időzítve is elküldhetők, az SMSware jelzi, ha egy üzenet esetleg nem ér célba.
 
"Talán a leggyorsabb és mindenképpen a leginkább költséghatékony marketingeszköznek tartom az online SMS küldést, hiszen mérhető módon növelik üzletünk forgalmát."
(Burgmann Tamás, L'Occitane)
 
 
ref-dexter-160-h
 
 
Dexter Kft. - Értesítő rendszer SMSware alapon
 
A pécsi Dexter Kft. ETR (Egységes Tanulmányi Rendszer) intézményirányítási rendszere használja SMS platformunkat, az SMSware-t. Ennek integrált részeként az országban egyedülálló módon a hallgatókat SMS-ben értesíti vizsgaeredményeikről, és más, a tanulmányaikkal és az iskolai élettel összefüggő eseményről.
 
 
Vissza