Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Logisztika

ref-magyar-posta-160-300dpi-h
 
 
Magyar Posta - Általános Mérőóra Leolvasás Támogató Rendszer
 
Az ITware szállította a Magyar Posta Általános Mérőóra Leolvasás Támogató Rendszer elnevezésű megoldását. A rendszer az ELMŰ és TIGÁZ fogyasztóinak fogyasztási adatait fogadja, nyilvántartja, feldolgozza, illetve továbbítja a megrendelők felé, valamint adatot szolgáltat a különféle riportokhoz, statisztikákhoz.
 
 
ref-telekom-160-h
 
 
Magyar Telekom - Felhő alapú járműflotta-követő megoldás
 
Az egyik legjelentősebb projektünk bő egy évtizede a Magyar Telekom flottakezelő alkalmazásának fejlesztése. A Flottakövető rendszer gépjármű flották folyamatos nyomkövetését látja el. Az alkalmazás első verzióját közel egy év alatt, hat fős fejlesztőcsapatunk dolgozta ki. A végfelhasználói és piaci igények alapján azóta is folyamatosan továbbfejlesztjük ezt a megoldást. A Magyar Telekom adatai szerint 2006-ban több mint 3 ezer jármű követését végezte a rendszer.
 
 
A flottarendszer az elmúlt években jelentős átalakításon ment keresztül. Az új fejlesztések között olyan, felhasználók által kért funkciók szerepelnek, mint:
  • gyorsabb, letisztultabb és légifotókkal is rendelkező Google Maps térképek
  • azonnali adatlekérés online módon
  • tankolások helyének, idejének kimutatása
  • az új „geofencing” funkciónak köszönhetően egyedi riasztás lehetősége; ha egy adott jármű letér egy adott útvonalról, elhagyja az előre meghatározott területet, vagy eléri azt
  • túlóra kimutatás
A flottarendszer a robusztus és megbízható Java EE technológiára és az Oracle adatbáziskezelőre épülve biztosítja a felhasználóknak a nagy rendelkezésre állást és az adatok biztonságát.
 
 
ref-waberers-160-halvany
 
 
Waberer's International Zrt. - Fax dokumentumok kezelése a Waberer's IRS integrált fuvarkezelő rendszerében
 
A Waberer’s International Zrt. integrált fuvarszervező rendszerét (IRS) fejlesztettük tovább annak érdekében, hogy a funkciók egységes felületen legyenek elérhetőek, ezáltal gyorsabbá és hatékonyabbá téve a felhasználók munkáját.  Az ITware kialakította az IRS-ben a Szállítólevelek és egyéb dokumentumok szkennelése és megjelenítése funkciót. Ezek eredményeképp a Waberer’s partnerei bejelentkezés után több jogosultsági szint alapján, weben keresztül  lekérdezhetik az ilyen elektronikus dokumentumokat, megtekinthetik a nyilvántartott szállítóleveleket. Ezzel közvetlen információkat kapnak a fuvarok helyzetéről, nagyban növelve az ügyfélkiszolgálás minőségét.
 
 
ref-kilometer-160-h
 
 
Kilométer Kft. - ERP és fuvarszervező rendszer bevezetése, integrációja, kiegészítése kontrolling funkciókkal
 
A fűzfői Kilométer Kft-nél bevezetésre került az ITware által forgalmazott mago.net integrált vállalatirányítási rendszer. A rendszer a hagyományos ERP funkciókon (értékesítés, beszerzés, logisztika, pénzügy, számvitel, gyártás-előkészítés, gyártásirányítás) kívül tartalmaz direkt a Kilométer Kft. számára kifejlesztett vertikális megoldásokat is.
A fuvar.magus a fuvarozás speciális igényeit szolgálja ki: fuvarlevél nyilvántartás, fuvarszámlázás, fuvarozás jellemző költségnemeinek (üzemanyag, biztosítás, autópályadíj, stb.) nyilvántartása.
A szerviz.magus fuvareszközök szervizeléséhez kapcsolódóan munkalapok, ill. készletek kezelését, a szervizelés kiszámlázását végzi.
 
 
Vissza