Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun
 
DH Title Red Font
 
 

A Docler Holding Kft. a cégcsoporton belüli cégek számára nyújt ügyviteli támogatást: belső szolgáltató központként működünk. Több kisebb, egymástól elkülönülő, ugyanakkor együttműködő csapatunk elsősorban a jog, a szakfordítás, a HR, valamint a külső és belső kommunikáció területén végez munkát. Legyen szó komplex jogi kérdésről, a jogszerű működés biztosításáról, a HR feladatokról, céges rendezvények szervezéséről, vagy éppen a felsővezetők munkájának támogatásáról, szaktudásunkkal és lelkesedésünkkel készséggel állunk munkatársaink rendelkezésére. Mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan megfelelő és stabil ügyviteli hátteret biztosítsunk cégcsoportunk egésze számára. (*Source: Docler Holding)

(https://www.doclerholding.hu/hu/main/)

 

 
tech stack
  
Microservices, Java, SpringBoot, AWS, Openstack, Selenium, Apache Hadoop, Spark, Kubernetes, MongoDB
 
 

 
sikeres projektjeink
 
1 ARMS – Automated Risk Management System – Az ITware által kifejlesztett rendszer a káros felhasználói viselkedések vizsgálatát szolgálja. (...További információk)
 
ARMS
 
 
  
 

  
 2 Egyszerűnek tűnik – bejelentkezünk majd a rendszer kezeli a jogosultságainkat. Ám mi a helyzet, ha 50 millió felhasználó adataiból kell egyszerre 500,000 konkurens usert kiszolgálni, másodpercenként 1,000 kérést kiszolgálva?  (...További információk)
 
Felhasználó Kezelés
 
 
 

 
 3 Az alkalmazásainkat építsük fel komponensekből: ezt a régi igényt fejleszti tovább az ITware egyik stratégiai partnerénél. (...További információk)
 
Microservice Infrastruktúra
 

  

  
  
  További információ
 

 

  kamera megoldás button       MoWii Button        JASMIN SUPPORT chat fejlesztése BUTTON       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
      calendar button       Automatizált tesztelés button      

Zenefelismerés button

 
 
 
Vissza