Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun
 
Nemzetközi Referenciák-min
 
 
DH Title Red Font
 

A DoclerHolding Kft. a cégcsoporton belüli cégek számára nyújt ügyviteli támogatást: belső szolgáltató központként működünk. Több kisebb, egymástól elkülönülő, ugyanakkor együttműködő csapatunk elsősorban a jog, a szakfordítás, a HR, valamint a külső és belső kommunikáció területén végez munkát. Legyen szó komplex jogi kérdésről, a jogszerű működés biztosításáról, a HR feladatokról, céges rendezvények szervezéséről, vagy éppen a felsővezetők munkájának támogatásáról, szaktudásunkkal és lelkesedésünkkel készséggel állunk munkatársaink rendelkezésére. Mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan megfelelő és stabil ügyviteli hátteret biztosítsunk cégcsoportunk egésze számára. 

(*Source: Docler Holding)

(https://www.doclerholding.hu/hu/main/)

 
További információ
 
微信图片 20180410161817
 

 
 

Light Line Ledreams odigeoLight Line R

 
Agilis Transzformáció
 

 edreams-odigeo

Az ODIGEO agilis transzformációjának levezénylése és sikeres fejlesztési folyamat kialakítása volt a cél. A cég nagyon rég óra küzdött transzparenciát nélkülöző belső kommunikációs csatornákkal, valamint magas elvándorlási aránnyal. Ők döntötték el, hogy SCRUM keretrendszer bevezetését szeretnék, amiben az ITware tapasztalt kollegája segítségükre sietett.

ITware megoldás: Kezdeti fázisban kicsi de hatékony folyamat kialakítása, amin keresztül gyors eredményeket sikerült felmutatni. Második fázisban a cég többi társosztályát kellett igazítani a fejlesztési folyamathoz, valamint a meglévő (fejlesztési) folyamat lehető legtöbb igényt kielégítő módosítása történt meg. Az utolsó fázisban, helyi Scrum Master oktatása történt meg sikeres vizsga letételével, hogy a későbbiekben is fentartható maradjon a kialakított kultúra.

(https://www.edreamsodigeo.com/)

tech stack

SCRUM, Agile Methodology

 
微信图片 20180410161817
 

 

Light Line LecolaneLight Line R

 
Szoftverfejlesztés
 

Ecolane 400x108 JPG

Az ITware Kft. szoftverfejlesztési szolgáltatást nyújt az Ecolane USA finnországi leányvállalatával együttműködésben a cég Front-End és Back-End rendszereinek refaktorálását, illetve korszerűsítését célzó projektben.

(https://www.ecolane.com/)

tech stack

Ruby on Rails, Java

 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LFB TriangleLight Line R
 

Kojimori: a felhő alapú mérésadatgyűjtés beágyazott szoftvere

 

fbtriangle

Az ITware által kifejlesztett Kojimori egy innovatív, felhő alapú automatizált mérésadatgyűjtő rendszer, mely különböző típusú és eltérő távolságban elhelyezett mérőeszközökről gyűjtött értékeket helyben és távoli szervereken is egyaránt elérhetővé teszi. Hatékony segítséget nyújt például a mezőgazdaságban és kutatóintézetekben, sake (rizspálinka) főzésnél vagy gomba termesztésnél, üvegházak, gyógyfürdők, hotelek vagy akár síközpontok esetén is. Japánban már több mint 200 helyen használják nagy megelégedéssel többek között a hő-, fény-, hang-, oxigén- és páratartalom mérésére. A Kojimori egyedi beágyazott szoftverben ötvöződik az ITware által felhalmozott szaktudás és japán precizitás, illetve folyamatszemlélet.

(http://itware.hu/hu/megoldasok/60-kojimori-hu)

 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LFB TriangleLight Line R
 
SunBears Projekt
 

 fbtriangle

 

sunbars logo

A SunBears a Japán Jégkorong Válogatott és Japán Jégkorong Szövetség számára kialakított esemény és metaadat rögzítő-feldolgozó hibrid rendszer (Android tabletes klienssel, dinamikusan skálázható AWS EC2 felhőalapú JAVAbackenddel), melyet operation intelligence típusú igények alapján, SCRUM módszertant alkalmazva fejlesztett és tesztel ki az ITware Kft. Minden adat tárolása felhő-alapú infrastruktúrában történik, így az adatok megosztása könnyebbé válik a munkatársak között. A felhasználói réteg által dinamikusan definiált események rögzítése agilis adattárház építést tesz lehetővé. A rögzített eseményekből nyert adatok segítségével játékstratégiát optimalizáló, az előkészítést segítő és a globális sport piacokon hiánypótló alkalmazást sikerült megvalósítanunk. Az alkalmazás tesztelését automatizáltan és manuális módszerekkel végeztük.

(https://sunbears.com/)

 
微信图片 20180410161817
 

 
 
Vissza