Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun
 
DH REFERENCIÁK without marble
 
 
Light Line Lautomatizált tesztelésLight Line R
 

DH Banner 1

Napjainkban a szoftverek fejlesztése véget nem érő folyamat, ahol a meglévő kód folyamatosan, napról napra változik. A változásokat azonban szünet nélkül tesztelni is kell, hiszen a hibajelenségek újra és újra megjelenhetnek a legváratlanabb, esetleg addig jól működő kódrészletekben is. Márpedig ki ne fáradna el, ha naponta órákon keresztül újra és újra ugyanannak a weboldalnak a funkciót próbálgatná hónapokon át? Erre a problémára nyújt professzionális megoldást a Selenium automata tesztelés, melyet tartalom-szolgáltató partnerünknek nyújtott fejlesztéseinkben is folyamatosan használunk. Óriási előnye, hogy a kódbázis bármely változása esetén az előre megírt tesztesetek automatikusan lefutva –mondjuk az éjszakai órákban- teljes egészében képesek újra és újra végig tesztelni a készülő alkalmazást, az emberi hiba- és kiégés-faktort teljes egészében kiiktatva és a fejlesztő csapatot az eredményről részletesen tájékoztatva. A párhuzamosan is végrehajtható és visszajátszható tesztek használata az idő és pénz megtakarítása mellett a minőségbiztosítás területén is komoly előrelépést jelent.

   
tech stack Oracle ATG, Oracle DB, Spring Webflow
 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LcalendarLight Line R
 

DH Banner 2

Calendar névre hallgató alkalmazásunk segítségével a felhasználók a világ bármely részéről, időzónától függetlenül bármikor tudnak eseményekre feliratkozni. Tag és Felhasználó jogköröket különböztetünk meg, ahol az előbbiek képesek létrehozni és módosítani eseményeket, míg az utóbbiak csak feliratkozni tudnak ezekre. Az eseményekben történő változás esetén (időpont változás, lemondás) az alkalmazás értesítést küld. Az alkalmazás letölthető többféle platformra szerte a világon.

   
 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line Ldocler arms projectLight Line R
 

DH Banner 3

ARMS – Automated Risk Management System – Az ITware által kifejlesztett rendszer a káros felhasználói viselkedések vizsgálatát szolgálja. A világszintű, 24/7 üzemelő videostreaming- és chatszolgáltatás felhasználóinak nyomonkövetése a felhasználók gépeiről begyűjthető nyilvános adatok statisztikai elemzésével, és ennek segítségéval a kártékony felhasználók kiszűrése a rendszerből. A rendszer a nagy mennyiségű adatok felhőben, jól skálázható virtuális gépeken történő feldolgozásával közel real time döntéshozatalra képes. A rendszer az ügyféllel közös, nemzetközi-vegyes csapatban, transzparens módon történt, agilis módszertan szerint végzett fejlesztés eredménye.

   
 
微信图片 20180410161817
 

 

Light Line LFelhasználó KezelesLight Line R

 

DH Banner 4

Egyszerűnek tűnik – bejelentkezünk majd a rendszer kezeli a jogosultságainkat. Ám mi a helyzet, ha 50 millió felhasználó adataiból kell egyszerre 500 000 konkurens usert kiszolgálni, másodpercenként 1 000 kérést kiszolgálva? Erre a problémára fejlesztett komplex szolgáltatásokat nyújtó, gyors válaszidejű, magas rendelkezésre állású, globális infrastruktúrán működő megoldást az ITware a Miroservice koncepció felhasználásával.

   
tech stack Microservice, Docker 
 
微信图片 20180410161817
 

 

Light Line LJasmin support chat fejlesztéseLight Line R

 

DH Banner 5

A Docler Holding (Luxemburg) számára a világ egyik legnézettebb oldalán futó chat alkalmazást fejlesztettünk. Az ügyfelek támogatására, a Jasmin support által használt Community Support Chat (CSC) projektjének fejlesztésébe kapcsolódott az ITware. Első körben feladat volt az összetett üzemeltetési körülmények között működő meglévő alkalmazás kódjának megértése, a hibák elhárítása és a meglévő kód dokumentálása, valamint a felhasználói felület átalakítása a hatékony munkavégzés által támasztott magas fokú UX kritériumok teljesítésével. Ezután a fejlesztések során a letisztult UI mellett szabványos telepítési lehetőséget, böngészőtől független (akár offline) működést, logolási és vizsgálati eljárásokat valósítottunk meg. A munka hatékonysága érdekében külön felületeket alakítottunk ki a felhasználás célja és jogosultságok alapján, a funkciók és a kezelés így áttervezésre, egyszerűsítésre vagy optimalizálásra kerültek. Szintén megvalósult, hogy egy keretrendszerben egységes munkafolyamatban kezelhető és követhető a forrásállományok fordítása, tesztelése és kitelepítése. A nemzetközi környezetben, Scrum módszertan szerint zajló két országon átívelő munka végeredményként egy stabil, a folyamatos munkarendű támogatások ügyfélközpontú, hatékony megoldása valósult meg

   
 
微信图片 20180410161817
 

 

Light Line LKamera megoldásLight Line R

 

DH Banner 6

Ez az asztali alkalmazás chat és videó tartalmak közvetítésére nyújt megoldást Windows, Mac vagy Linux operációs rendszereken, csaknem ugyanazt a multi-platformos kódbázist használva. A megoldás számos videó és audió bemeneti eszközt támogat, melyek USB driverét is fejlesztettük extra funkciók megvalósítása érdekében.

   
 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LMicroservice infrastruktúraLight Line R
 

DH Banner 7

Az alkalmazásainkat építsük fel komponensekből: ezt a régi igényt fejleszti tovább az ITware egyik stratégiai partnerénél. A kisebb, egymástól függetlenül telepíthető és egymással egyszerűen kommunikáló szolgáltatások összességéből felépített alkalmazások nagy előnye, hogy a komponensek egymástól függetlenül publikálhatók, frissíthetők. Szintén segíti a fejlesztést, hogy a megvalósítás részekre bontása technológia rétegek helyett az üzleti folyamatok mentén történik. További rugalmasságot jelent a koncepció használata esetén, hogy nem szükséges az alkalmazásnak ugyanazon a programozási nyelven íródnia, vagy hogy minden komponens ugyanazzal a modellel írja la ez üzleti problémát.

   
 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LMOWIILight Line R
 

DH Banner 8

Ki ne szeretne időnként egyszerűen és gyorsan meggyőző bemutató videókat készíteni? A MoWii megoldásunk videókból, fényképekből, zenei és szöveg elemekből előre definiált stílusok alapján készít látványos végeredményt. A média-fájlokat egy könyvtárba másolva és a nekünk tetsző stílust kiválasztva már készül is a letölthető videó! Megoldásunk az Adobe After Effects technológiáját használja.

   
 
微信图片 20180410161817
 

 
Light Line LZenefelismerésLight Line R
 

DH Banner 9

Ez az alkalmazásunk szerzői jogvédelem alatt álló zenék felismerésére nyújt segítséget. Megelőzi az esetleges visszaélést és a jogtalan használatot, valamint tájékoztatást küld, ha a zene egy dedikált lejátszási listához tartozik.

A tartalom-szolgáltatók felhőjében létrehozhatunk könyvtárakat, ahová média-fájlokat tölthetünk fel és oszthatunk meg. Az ITware által készített alkalmazás ún. ujjlenyomatokat generál minden hangot is tartalmazó fájlhoz, és azt összehasonlítja egy meglévő adatbázisban szereplő adatokkal. Ily módon felismeri, amennyiben az adott zene szerepel az adatbázisban, lehetővé téve a licenszelt zeneművek használatának ellenőrzését.

   
 
微信图片 20180410161817
 
 
Vissza