Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun
 
MT with Tittle Pink
 
 

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, röviden Magyar Telekom Nyrt. vagy Magyar Telekom (MT) távközlési és telekommunikációs vállalat, Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége. A cég telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat nyújt vezetékes és mobil viszonylatban, adatátviteli és nem hangalapú, informatikai és rendszerintegrációs területeken. Lakossági, valamint kis- és középvállalati ügyfelei részére Telekom, nagyvállalati, közigazgatási és intézményi ügyfeleinek pedig T-Systems Magyarország márkanéven nyújtja szolgáltatásait. A Magyar Telekom Nyrt. többségi tulajdonosa a Makedonski Telekomnak, Macedónia legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatójának. A Magyar Telekom többségi tulajdonosa (59,21%) a CMobil B.V., amely a Deutsche Telekom AG kizárólagos tulajdona. 

(*Source: Magyar Telekom, Wikipedia)

(https://www.telekom.hu/)

 

 
tech stack
  

 Node.js, SoapUI, WireShark Oracle ATG, Oracle SQL

PLSQL, ProC, Microservice, Docker, Elasticsearch

 
 

 
sikeres projektjeink
 
1 Az ITware szakemberi részt vettek a Telekom új brandjének a kifejlesztésében. A Jazz szakértők a DXC fejlesztő csapat tagjaiként a Telekom mobil számlázó és ügyfélszolgálati rendszer ismeretek és kódok felhasználásával egy vezetékes Telekom CRM és számlázó megoldást alakítottak ki rekordidő... (...További információk)
 
FLIP

Oracle SQL, PLSQL, C++, ProC, Java
  

  
 2 Az ITware 2001 óta jelentős programfejlesztő csapattal folyamatosan részt vesz a Magyar Telekom (T-Mobile) informatikai, szoftverfejlesztési munkáiban, ezen belül is kiemelten a JAZZ rendszer fejlesztésében. (...További információk)
 

JAZZ


Oracle SQL, PLSQL, C++, ProC, SCRUM
 

 
 3

A Magyar Telekom vállalati üzletága (T-Systems) új, online elérhető önkiszolgáló felületet hozott létre vállalati ügyfelei számára, amelyen keresztül egyszeri belépéssel és egységes környezetben válnak elérhetővé a felhasználók körében népszerű szolgáltatások. (...További információk)

(My T-systems Portal)

 

MTP


Java JEE server, Oracle Database 
  

  
 
  További információ
 

 

      Telemátrix button      

Mail Migration Button

       Flip button
     

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
  Pillangó button      

Mobile Device Management Button

     

Okosotthon Load Test button

       Mikroszerviz Infrastruktúra button  

 

 
 Vissza