Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Japán

kojimori-fbtriangle-160-h
 
 
FB-Triangle - Kojimori: felhő alapú mérésadatgyűjtés beágyazott szoftvere
 
Az ITware által kifejlesztett Kojimori egy innovatív, felhő alapú automatizált mérésadatgyűjtő rendszer, mely különböző típusú és eltérő távolságban elhelyezett mérőeszközökről gyűjtött értékeket helyben és távoli szervereken is egyaránt elérhetővé teszi. Hatékony segítséget nyújt például a mezőgazdaságban és kutatóintézetekben, üvegházak, gyógyfürdők, hotelek vagy akár síközpontok esetén is. Japánban már több mint 200 helyen használják nagy megelégedéssel többek között a hő-, fény-, hang-, oxigén- és páratartalom mérésére. A Kojimori egyedi beágyazott szoftverben ötvöződik az ITware által felhalmozott szaktudás és japán precizitás, illetve folyamatszemlélet.
 
 
FB-Triangle - Kamikatsu: shiitake gomba termesztésének modellezése Android-on
 
Az egyik legnagyobb japán gombatermesztőnek készült Kamikatsu alkalmazás a shiitake gomba termesztésének életciklusát szimulálja, a klasszikus 90 napos japán termesztési ciklusok módját követve. Két termesztési soron összesen 4 szoba van, különböző környezeti adottságokkal. A Kamikatsu minden szobában monitorozza a hőmérsékletet, a páratartalmat, illetve CO szinteket és riasztási eseményt generál, amennyiben valamely érték elhagyja az előre definiált tartományokat, mindehhez pedig különféle riasztási szinteket és módokat lehet beállítani.A tárolók QR kóddal azonosíthatók és mozgatásuk egyik szobából a másikba a megfelelő kódok leolvasásával történik, ahogyan a termesztési ciklus definiálása is.
A japán és angol nyelven futó alkalmazás Android tabletekre készült.
 
 
FB-Triangle - Kyowa: szakéfőzés modellezése Android-on
 
A Kyowa alkalmazás a szaké főzésének monitorozását és az egyes ciklusokon belüli hőmérsékletszintek szimulálását végzi. Az eljárás során több különböző szobában több szakét tároló konténer van, melyek mozognak a szobán belül és a Kyowa-val nagy gyakorisággal ellenőrzik a hőmérsékleti tartományokat, mivel a szakéfőző mesternek folyamatosan látnia kell a kritikus pontokat, hogy szükség esetén be tudjon avatkozni. Ezek az információk egy interaktív kijelzőn jelennek meg. A tárolók mozgatását QR kód segítségével végzik.
A japán és angol nyelven futó alkalmazás Android tabletekre készült.
 
 
ref-infostone-160-h
 
 
Infostone Inc. - Happy Wedding videófeldolgozó applikáció iPad-re
 
A Happy Wedding applikációban ötvöződik a komplex, professzionális videókezelés egy esküvői alkalmazással, létrehozva ezáltal egy olyan innovatív megoldást, amely teljesen új szegmenst nyit meg a high-tech japán közösségi alkalmazások piacán. A Happy Wedding-gel több felvett és effektekkel ellátott videót tudunk összekötni, így életünk egyik legfontosabb eseményéről magunk készíthetünk maradandó emlékeket, melyeket azonnal megoszthatunk barátainkkal.
A japán vagy angol nyelven futó alkalmazás iPhone, iPad, iPad mini eszközökön egyaránt működik, támogatva a legújabb iOS 7-et is.
 
 
Vissza