Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Mobil alkalmazás fejlesztés

ref-programajanlo-160-h
 
 
Programajánló.HU - A webes "műsorújság" mobil applikációja
 
Az ITware által fejlesztett Programajánló okostelefonos alkalmazás, - ahogyan azt neve is mutatja – programokat ajánl tematikus formában, melyhez az információkat a programajanlo.hu weboldalról gyűjti. A kezdőoldalon kategorizált kiemelt ajánlatokkal indít, melyek közül, ha nem sikerül választani, akkor az adott kategória nevére bökve biztosan minden felhasználó talál kedvére valót.
Az ilyen kategorizált listanézetek segítségével egyszerűen és könnyedén megtalálható az érdeklődésre leginkább érdemes szabadidős elfoglaltság, melyhez nem kell mást tenni, mint az adott kategória nevére kattintani. Ezt követően az alkalmazás lefelé görgethető felsorolásban kínálja fel a free, zene, család, hotel, sport, fesztivál, kiállítás, kultúra, egészség vagy akár a gasztronómiába sorolt programok sorát. Az adott programra kattintva pedig nem csak a választott eseményről kapunk leírást és képet, hanem annak időpontjait, jegyárait és pontos helyszínét is megismerhetjük, melyet az alkalmazás a térképen is megjelöl számunkra.
 
 
ref-nativer-160-h
 
 
Nativer -  Okostelefonos appfordító
 
A Nativer elnevezésű megoldás a felhasználók nyelvi hiányosságaiból származó akadályok leküzdésében nyújt segítséget. A különféle online és mobil szolgáltatások terjesztésének egyik fő gátja a nyelvtudás és annak hiánya.
A Nativer oly módon oldja meg ezt, hogy egy, a fejlesztők által szabadon hozzáférhető beépülő modul kerül az alkalmazásokba, melynek feladata, hogy ellenőrizze a felhasználó nyelvi és lokalizációs beállításait és adott applikációnál próbáljon hozzápárosítani egy megfelelő fordítást. Ha talál ilyet, akkor a Nativer letölti és lecseréli a lokalizációs fájlokat az appban. 
 

ref-borfesztival-160-h
 
 
BORFESZTIVÁL - A 20 éves Budavári Borfesztivál hivatalos okostelefonos alkalmazása 2011-ben
 
Az ITware készítette a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. részére a Borfesztivál alkalmazást, ami egyaránt működik iPhone és Android készülékeken is. Az alkalmazás fő funkciója a Budavári Borfesztivál interaktív programtérképének megjelenítése okostelefonokon.
 
 
ref-invitel-160-h
 
 
INVITEL - AGENTware: távközlési szolgáltatás értékesítésének teljes folyamatát lefedő Android tablet alkalmazás 
 
Az ITware által fejlesztett AGENTware tökéletes megoldás a helyszíni értékesítés támogatására. Megkönnyíti az ügynökök munkáját, akik okostelefonon vagy tableten, interaktív módon mutathatják be az értékesítendő szolgáltatásokat vagy termékeket. Segítségével a teljes szerződéskötési folyamat – az igények felmérésétől az ajánlatadáson át az aláírásig – már az első ügyféltalálkozó alkalmával lebonyolítható.
 
 
ref-motiware-160-h
 
 
MOTIware - Közösségi mobil TV megoldást fejlesztő K+F projekt
 
MOTIware a digitális konvergencia irányába mutató mobiltechnológiai fejlesztés, mely a különböző technológiákkal sugárzott élő TV műsorokhoz újszerű lehetőségeket, kapcsolódásokat, közösségi élményt ad – ezen a nagyon személyes eszközön, a mobiltelefonon.
MOTIware-rel a mobiltévézés túlmutat azon, hogy mobiltelefonon keresztül megtekinthetők a szolgáltató által elérhetővé tett videó tartalmak, televíziócsatornák. Az alkalmazásnak köszönhetően a nézők valódi élménnyel gazdagodnak; a testreszabott csatornák használatával gyorsan releváns tartalomhoz jutnak és a közösségi funkciók (chat, programajánlás, értékelés) valódi, személyes tévézés lehetőségét kínálják, mindezt egy vonzó, egyszerűen kezelhető felhasználói felületen.
 
 
ref-logos-160-2
 
 
LOGOS - E-learning menedzsment rendszer mobil weben
 
Az ITware volt a LOGOS e-learning projekt innovatív tartalomszolgáltatási platformjának egyik kulcsfontosságú fejlesztője.
A LOGOS projekt célja, hogy megnyissa és elérhetővé tegye a meglévő digitális adattárakat, egy olyan könnyen használható tudásbázist hozva létre, mely sokféle eszközről, változatos módon érhető el. Az Internet alapú kommunikáció, a 3. generációs mobilhozzáférés és a digitális TV technológiák integrálása kulcstényező lehet az élethosszig tartó tanuláshoz szükséges tudásanyag célba juttatásában Európa-szerte.
Az ITware volt az e-learning tananyagokat felhasználói 3G/GSM terminálra eljuttató platform kifejlesztésének felelőse.
 
 
Vissza