Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Egyedi szoftverfejlesztés - T&M alapon

 
ref-NSN-160-h
 
 
Nokia Siemens Networks - A mobil device management Cloud változatának és migrációjának fejlesztése
 
A Nokia Siemens Networks Magyarország egyik legnagyobb mobiltelefon-hálózatokat kiszolgáló informatikai vállalata. Itt az SADM (Serve At-once Device Management) termék Cloud-os migrációját fejlesztjük. Ezt a terméket mobilszolgáltatók (köztük igen nagy, több százmilliós ügyfélkörrel rendelkező indiai vállalatok is, de szinte minden kontinensen van felhasználója) használják arra, hogy ügyfeleiknek készülék- és hálózatfüggő beállításokat (pl. SMS, GPRS v. MMS konfigurációt) küldjenek automatikusan.
Az Alvicom többi kollégájával ebben a munkában veszünk szervesen részt. A projektkövetéshez a nyílt forráskódú JIRA-t használjuk, míg a megvalósításhoz a Linux shell scriptjeit az Amazon Web Services Elastic Computing Cloud (AWS EC2) szkript API-jával, továbbá egy belső fejlesztésű webes Cloud Framework integrációs keretrendszert.
 
 
ref-lufthansa-systems-160-h
 
 
Lufthansa Systems - JAVA fejlesztési és szoftvertesztelési feladatok
 
A Lufthansa Systems-nél kollégáink olyan fontos és jelentős projekteken dolgoztak, melyek segítséget nyújtanak a menedzserek számára a futó projektek költségeinek tervezésében, illetve olyan kliens alkalmazás kidolgozását végezték, melynek segítségével információk kérhetők le egyes járatokról, utasokról rendkívüli helyzetek esetén. A rendszerfejlesztésen kívül kollégáink különböző rendszerek tesztelésében is jelentős segítséget nyújtottak, hozzájárultak azok gyors és megbízható működéséhez.
 
 
ref-raiffeisenbank-160-h
 
  
Raiffeisen Bank - Az APS lakossági hiteligénylő alkalmazás kliens oldali fejlesztése
 
Az ITware szakemberei a Raiffeisen Bankban az APS projekt keretein belül megvalósításra kerülő lakossági hiteligénylő alkalmazás kliens oldali fejlesztésében vettek részt. A GUI fejlesztése ICEfaces keretrendszerben, BroadVision Application Server-re, SCRUM módszertan szerint történt.
 
 
ref-k-and-h-160-h
 
 
K&H Bank - Új hitelfolyósítási program fejlesztése a CreditFlow keretrendszer segítségével
 
Az ITware szakemberei részt vesznek egy új hitelfolyósítási program fejlesztésében a K&H Bank részére CreditFlow keretrendszer segítségével. Használt technológiák: CreditFlow, WebService, Xml, Xslt.
 
 
ref-upc-160-h
 
 
UPC - Virtuális mobilszolgáltatás IT előkészítése
 
Cégünk szakértői támogatást nyújtott a UPC MVNO (Mobile Virtual Network Operator - Virtuális mobilszolgáltató) projektjében. A feladat a számlázó rendszer továbbfejlesztésében tervezői feladatok (FS készítés) ellátása volt. Mindemellett a UPC meglévő számlázási és az ahhoz kapcsolódó egyéb rendszerek megismerését követően új fejlesztési igények szállítók felé történő specifikálásában is részt vett az ITware.
 
 
Vissza