Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Egyedi szoftverfejlesztés

egyedi-szoftverfejlesztes

 

Az ITware közepes és nagyvállalatok számára fejleszt üzletileg létfontosságú alkalmazásokat, mint a nagyvállalati informatikai piac meghatározó szállítója. Megoldásainkkal segítjük a

területén működő ügyfeleinket piaci sikereik elérésében.  

Ügyfeleink számára teljes üzleti megoldásokat nyújtunk, mind funkcionalitást, mind szoftvereink életciklusát tekintve. 

 

Alkalmazások

Több mint egy évtizedes működésünk alatt számos feladatkörben segítettük ügyfeleinket, hogy versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben dolgozzanak.

és még számos területen használják ügyfeleink az ITware kiforrott megoldásait. Rendszereink újabb és újabb piacokon hoznak árbevétel-növekedést felhasználóiknak. A hatékonyság fokozásával költségmegtakarítást tesznek lehetővé. Innovatív és ergonomikus egyedi szoftvereinkkel könnyebb elérni az üzleti célokat.

  

Technológia 

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk a Java (J2EE) alapú alkalmazások tervezése, fejlesztése, integrációja, bevezetése, támogatása területén. A fejlesztési projektekben átfogó segítséget nyújtunk az üzleti folyamatokhoz illeszkedő informatikai megoldások megálmodásában és kialakításában.

 

Az ITware legfőbb jellemzője a magas szintű szaktudás. A JAVA számos keretrendszerének és technológiájának ismerete mellett

és még számos eszközt használva készítjük alkalmazásainkat.

 

Munkatársaink üzletileg kritikus informatikai projektekben szerzett sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Tudásukat állandó szakmai továbbképzéssel tartjuk naprakészen.

 

Szolgáltatások 

Ügyfeleink piaci, üzleti céljait segítjük elérni szolgáltatásainkkal. A szoftverfejlesztési projektekben az üzleti folyamatokat képezzük le az informatika eszköztárára, akár hagyományos, akár agilis (SCRUM) módszertan szerint. Szolgáltatásaink a szoftver életciklust teljes egészében lefedik, a követelmények, igények feltárásától a tervezésen, alkalmazásfejlesztésen, integráción, bevezetésen és oktatáson át, a kész megoldások támogatásáig.

 

 

Vissza