Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

MOTIwareCC - Connected Crowd

brosura-letoltese-negyzetA MOTIwareCC az ITware vadonatúj megoldása a nagy tömegeket vonzó rendezvények szervezőinek és látogatóinak. Lehet növelni a felhasználói élményt egy zsúfolt rendezvényen? IGEN! Szerezzen több látogatót és jegyvásárlót a felhasználói élmény további fokozásával. Próbálja ki a MOTIware Connected Crowd megoldásunkat, amellyel az összes látogató Élő Video Stream-t nézhet okostelefonján!  

motiware-cc-also-bek-800

 

 

 

A látogatók egy rendezvényen is ugyanazokat a szolgáltatásokat próbálják használni, mint otthon. YouTube-ot és MobilTV-t, hogy híreket és érdekességeket nézzenek. Egy zsúfolt helyen viszont ez nem egyszerű, mert - ahogy talán már Ön is tapasztalta - a mobilhálózat általában túlterhelt. Ennek az az oka, hogy a mobilhálózatok Unicast technológiát használnak, és a hálózat kapacitása csak pár száz egyidejű felhasználónak teszi lehetővé a folyamatos használatot. Ha ennél többen próbálkoznak, akkor még a hívásindítás vagy egy SMS elküldése is nehézségekbe ütközhet.

 

A Unicast mobilhálózat helyett mi zárt ipari WiFi berendezést használunk és testreszabott Multicast átvitelt. Az eredmény: Kiemelkedő felhasználói élmény - egyszerre több élő stream az összes látogató számára, amik szép pillanatokat, híreket, interjúkat, és reklámokat tartalmazhatnak.

 

Az ITware megoldása tökéletes válasz a stadionok, sportrendezvények, fesztiválok és egyéb tömegrendezvények igényeire, hogy egyszerre elérjék az összes látogatót folyamatos videó tartalmakkal, és ezáltal jócskán megnöveljék a felhasználói élményt. Az összes felhasználó - aki letölti a MOTIwareCC alkalmazást - csatlakozni tud az ipari WiFi hálózathoz, és egyszerre nézheti az akár 4 élő csatorna műsorát okostelefonján.

 

Az élő videó tartalmak sokfélék lehetnek, például tartalmazhatják az élő képet, vagy akár egy összeállítást a focimeccs legszebb pillanataiból, a gólokból, interjúkból, statisztikákból és persze az ezek közé beékelt reklámokról.

 

 

motiware-cc

 

A MOTIwareCC tartalma 

Hírfolyam, csapatok és játékosok adatai, gólok és statisztikák, korábbi meccsek eredményei, a következő meccsek adatai, információk a stadionról (szektorok, bejáratok, stb.), térképes megjelenítés útvonaltervező funkcióval, RSS, Facebook és Twitter oldalak befűzése.

 

Mindezen tartalmak menedzseléséhez az ITware egy teljes tartalommenedzsment rendszert (CMS) kínál, melynek segítségével a szervezők egy weboldalon egyszerűen és könnyen összeállíthatják az alkalmazás tartalmi elemeit, illetve feltölthetik a részletes tartalmakat akár kézzel, akár meglévő adatbázisok importálásával.

 

A MOTIwareCC a szervezőknek lehetőséget ad az okostelefon alkalmazások struktúrájának tetszőleges megváltoztatására is. Az ITware ugyanis egy olyan Alkalmazás tartalomszerkesztőt is biztosít (ACMS), melynek segítségével a szervezők pár kattintással átalakíthatják a mobilalkalmazások szerkezetét és kinézetét: kész modulokat húzhatnak bele, funkciókat adhatnak hozzá vagy törölhetnek egy átlátható webes Alkalmazás szerkesztői felületen keresztül.

 

Az EVENTware megoldással például többszörözhető a felhasználói élmény, hiszen a multimédiás programajánló segítségével a felhasználók megnézhetik, értékelhetik és megoszthatják az egyes kapcsolódó programokat. Tartalommenedzsment rendszerünkkel az egyes rendezvények, tartalmak feltöltése gyerekjáték.

 

Prémium szolgáltatások

A MOTIwareCC rugalmas lehetőséget biztosít az Alap és a Prémium előfizetők egyszerű szétválasztására is. Az alkalmazások Alap változatai ingyenesen elérhetők és egy alkalmazáson belüli fizetési megoldással egyszerűen letölthető az alkalmazások Prémium változata is. A tartalommenedzsment rendszerben egyszerűen beállítható, hogy egy-egy információs oldal az Alap, vagy a Prémium változatban legyen elérhető. Például a Prémium verzió jobb minőségű videókat tartalmazhat, és nincs benne reklám-banner, vagy a videókban az egyes tartalmak között reklámspot.     Az AGENTware megoldásunkkal azonnali visszajelzést lehet kérni a felhasználóktól. A tartalommenedzsment rendszerünkben pár kattintással összeállítható egy teljes kérdőív, ami az alkalmazásokba azonnal bekerül. A felhasználók ezáltal azonnali visszajelzést adhatnak a szervezőknek, értékelhetik a rendezvényt és véleményeket, illetve javaslatokat fogalmazhatnak meg. A kérdőív kitöltésének ösztönzése céljából a szervezők különböző ajándéktárgyakat sorsolhatnak ki a válaszadók között, pl. egy stadion esetén a csapat logójával díszített pólót vagy sapkát.

 

Reklám lehetőségek: Banner-ek és Spot-ok az élő videó tartalmakban 

A MOTIwareCC megoldás a reklámozási lehetőségek több fajtáját is támogatja, akár a banner-eket a tartalmi oldalakon, vagy a spot-okat az élő video stream közben.

 

Az élő stream egy stadion esetében lehet például a szebb pillanatok összevágása és folyamatos ismétlése. Ezen ismétlések újraindulása előtt egy reklámblokk is befűzhető, vagy képeket és egyéb figyelemfelkeltő tartalmakat lehet ráhúzni a videó fölé. Ezt a videótartalom szerkesztője tudja megtenni, aki az egyes videó részeket összevágja.

 

Banner-ek elhelyezésére is lehetőség van az alkalmazás tartalmi oldalain. A Banner lehet egy önálló kép link nélkül, vagy egy olyan kép, ami megnyit egy teljes oldalas képet, vagy akár egy létező (mobil) weboldalt, ami egy külön webböngésző ablakban nyílik meg.

 

Statisztikák

A MOTIwareCC hasznos statisztikákat biztosít a felhasználói aktivitásokról az alkalmazáson belül. Adatokkal szolgál például az okostelefon készülék típusáról, a szoftver verziójáról, az egyes tartalmi oldalak látogatottságáról, a lejátszott videó csatornák számáról és idejéről, a reklám-banner-ek megjelenéséről és a rábökésekről, illetve a kinyitott weboldalakról vagy akár a megosztások számáról és típusáról is.

 

Hívjon bennünket most!

Ha érdekli Önt a MOTIwareCC megoldás, ne habozzon, hívjon bennünket most! Bármikor szívesen tartunk élő demonstrációt az Ön telephelyén, ahol bemutatjuk a mobilalkalmazásokat, az élő video stream-eket, a tartalmi oldalakat és a tartalommenedzsment rendszert, valamint a reklámozási lehetőségeket.

 

 

motiware-cc-also-2-800

 

 

Vissza