Magyar English 日本語
Sun

AI Tévhitek, valóság és gyakorlati alkalmazás lehetősége az ITware-nél

 

Nem kérdés, hogy a mesterséges intelligencián alapuló technológiák fejlesztése javíthatja vállalata hatékonyságát, csökkentheti költségeit, ennek ellenére kevés cégvezető használja ki ezeket a lehetőségeket.

 

A média eláraszt minket hangzatos és tudományos kifejezésekkel, gyakran bonyolult információkkal ijesztővé teszik az AI alkalmazását.

 

Cégünk kiemelt területe a mesterséges intelligencia használata mivel hiszünk benne, hogy az MI használatával olyan kapukat tudunk megnyitni partnereink számára, amik régen elképzelhetetlenek lettek volna. Szeretnénk a sajtó által generált félelmeket és félreértéseket eloszlatni, és gyakorlatorientált módon bemutatni az AI kínálta lehetőségeket.

 

Éppen ezért létrehoztunk egy olyan „Bevetés a gépi tanulás rejtelmeibe” oktatási csomagot, ahol vezető Data Scientist kollégánk érthető módon magyarázza el a bonyolultnak tűnő alapfogalmakat, valós, gyakorlati példákon keresztül mutatja be az üzleti perspektívákat.

 

Ezen felül kizárólag nálunk, egy fél napos workshop keretében saját cégét elemezzük, közösen kutatjuk az adataiban rejlő kiaknázatlan forrásokat.

 

Hangzatos szakszavak nélkül, erre számíthat Data Science workshopunkon:

 

  • Saját, gyakorlati példáin, valódi döntés helyzeteken keresztül szemléltetjük adatai értékét
  • Kollégáival közösen elemezzük adatvagyona kiaknázási lehetőségeit
  • Az ország egyik legkiválóbb Data Scientist szakemberétől személyesen is tud kérdezni
  • Nap végére tudni fogja, hogyan érdemes cégének AI alapú megoldásokat alkalmaznia

 

Tudjon meg többet az adatokat automatizáltan értékelő vagy öntanuló algoritmusokról és fektessen cége sikerességbe. Írjon emailt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

kepuj2

 

kepuj2

 

Tudjon meg többet a mesterséges intelligencia jövőjéről, olvassa el cikkünket a két zseni Jack Ma és Elon Musk különös felvetéseiről a témában.