Magyar English 日本語
Sun

Idén is részt veszünk a Japan IT Week kiállításon, ahol a legújabb IT-termékek, technológiai újítások és innovatív megoldások kerülnek bemutatásra.

 

A Japán IT Week évente háromszor kerül megrendezésre – januárban Oszakában, tavasszal és ősszel Tokióban – ahol számos IT szakemberrel van lehetőségünk találkozni, szakmai eszmecserét folytatni.

 

kepuj2

 

Rendszerfejlesztésért, infrastruktúra működtetésért, termék és szolgáltatás forgalmazásért felelős japán kollégákkal való beszélgetések mindig inspirálóan hatnak ránk. Az elképesztő mennyiségű kiállítókról beszéljen a rendezvény térképe.

 

A legújabb informatikai megoldásaink bemutatására is van lehetőségünk, így bízunk benne, hogy további japán partnerekkel is gazdagodhatunk. Az ITware Kft.-nek hatalmas amíbiciói vannak a japán piaci jelenlét megalapozásában..Az új potenciális üzleti partnerkapcsolatokkal a láthatáron, cégünk azt tűzte ki célul, hogy megduplázza a szigetországból származó bevételét.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 11 évben a japán piaci bővítési törekvéseink sikeresnek bizonyultak és a mai napig aktívan és közösen dolgozunk együtt japán partnereinkkel!

 

Ha Ön is kíváncsi vagy legújabb fejlesztéseinkre keressen Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..