Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Az ITware ismét japánba látogatott, hogy tovább bővítse ügyfeleinek körét és újabb megoldásokkal bizonyítsa továbbra is a hazai szoftverfejlesztés hírnevét. Az út célja a FLEETware járműkövető szolgáltatás japán piaci bevezetésének előkészítése volt, melynek legfontosabb lépése, hogy a sikeres japán pilotunkra alapozva megtaláljuk a megfelelő partnert a japán FLEETware szolgáltatás elindításához.

 

 

A látogatás eredményesen zárult, egy japán nagyvállalattal megkezdődött a közös munka egy megállapodás alapjainak lefektetésével, melynek első állomása a FLEETware működésének országos tesztelése 3G, 4G és LTE hálózatokon. Ezen felül két szállítmányozással foglalkozó nagy vállalat is élesben kipróbálja a szolgáltatást, ennek sikeres lezárásakor a japán FLEETware első ügyfelei lehetnek.

 

Természetesen a FLEETware mellett az egyedi szoftverfejlesztési szakértelmünket is sikeresen bemutattuk számos találkozón, olyan japán nagyvállalatok képviselőinek, mint a telco óriás SoftBank, illetve az itthon is méltán ismert Fujitsu cloud technológiákban úttörő részlege. Mindig külön hangsúlyt fektetünk meglevő ügyfeleink meglátogatására és a kapcsolatok további építésére, ahol egyeztettünk jelenleg futó projektünk kapcsán a felhő fejlesztéseink alakulásáról illetve további japán mobil applikációk készítéséről.

 A munka mellett Magyarországot is képviseltük, ezért meglátogattuk Okuizumó régiót, ahol a polgármesterrel és testületével egy jó hangulatú találkozó, majd vacsora keretein belül kötetlenül beszélgettünk együttműködési lehetőségekről. A helyi iskolákban két előadást is tartottunk, ahol bemutattuk hazánkat, a japán gyerekek pedig lenyűgöztek minket a hihetetlen matematika képességeikkel és tökéletesre csiszolt Soroban használatukkal.

 

Az ITware továbbra is elkötelezett annak érdekében, hogy stabil jelenléte megmaradjon, valamint az új üzleti lehetőséggel a láthatáron még tovább erősödjön a Japán piacon.