Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Az ITware Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató legújabb online projektjében munkatársaink szakértőként közreműködtek. A hosszú napok és hónapok kemény munkájának az eredménye a múlt hónapban megtörtént élesítés!

 

A projekt célja egy új, 100% -os online alacsony költségvetésű márka létrehozása volt, amely versenyképesebb és kedvezményesebb más szolgáltatókkal szemben.

 

A telekommunikációs szolgáltató vezető tisztségviselője elégedetten értékelt a projekt legfontosabb eredményeiről “Kis költségvetésből rövid távon (7 hónap) ilyen sikeres projekt még nem valósult meg. Örömmel tölt el, hogy a tervezett idő alatt sikerült a piacra lépnünk, így a projekt nem csak elméletben volt eredményes, hanem a gyakorlatban is "

 

A projekt során a legfontosabb üzleti összetevőket (például az ITware által kifejlesztett mobil számlázást és CRM rendszert) egy különálló és új infrastruktúrába duplikálták. A projektben olyan új fejlesztések is találhatók, mint a Angular 2 alapú webes felhasználói felület, amelyet az ITware Kft. tesztelt.

 

Az ITware Kft részéről 7 fejlesztő /vezető fejlesztő és 4 tesztelő működött közre. Állhatatos munkájuknak és elkötelezettségüknek köszönhetően a projekt működik és sikeres.