Magyar English 日本語
Sun
2020. január 10.

AI Tévhitek, valóság és gyakorlati alkalmazás lehetősége az ITware-nél

Bővebben...

2019. november 21.

Találkozzunk a HWSW novemberi Mobile konferenciáján, ahol kérdéseidet kollégánknak is felteheted!

Bővebben...

2019. november 15.

Több mindenre leszünk képesek, mint egyedül, de mire tudjuk ma használni az AI-t?

 

Ha tetszik, ha nem, az AI megérkezett.

Bővebben...

2019. november 04.

Az idei Hustef előadásokra több, mint 700 regisztrált látogató volt kíváncsi, ami rekordnak számít a rendezvény történetében.

Bővebben...

2019. október 22.

Idén is részt veszünk a Japan IT Week kiállításon, ahol a legújabb IT-termékek, technológiai újítások és innovatív megoldások kerülnek bemutatásra.

 

A Japán IT Week évente háromszor kerül megrendezésre – januárban Oszakában, tavasszal és ősszel Tokióban – ahol számos IT szakemberrel van lehetőségünk találkozni, szakmai eszmecserét folytatni.

Bővebben...

2019. október 10.

Kollégánkat a szigorú szakmai zsűri több tucat versenypályázó közül választotta ki előadónak.

 

Bővebben...

2019. október 03.

Data Scientist kollégánk a legnagyobb hazai tech meetup-sorozat vendégelőadójaként az adatelemzés lehetőségeit mutatta be HR területen. A teltházas rendezvényen fejlesztők, módszertani és vallási fanatikusok vettek részt, akikkel lehetőségünk volt az előadások után beszélgetni is a témáról.

 

 

 

Bővebben...

2019. április 07.

Februárban az egyik ügyfelünk sürgős feladattal keresett fel minket. Egy 7/24-ben működő rendszert kezelt, melynek a hátterét többféle szolgáltatás biztosította. Azonban a tranzakciók nagyságának közelmúltbeli növekedése miatt, problémák jelentkeztek a meglévő rendszerben. Egyre többször adat inkonzisztencia történt és ezek kezelése veszélyeztette a szolgáltatás működését, valamint a hatékony üzemeltetését is.

Bővebben...

2018. április 05.

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén 22. alkalommal rendezi meg az év legnagyobb Oracle szakmai konferenciáját.

 

Bővebben...

2018. február 16.

Csatlakozz TE is az elhivatott és magasan képzett szoftverfejlesztői csapatunkhoz!

Bővebben...