Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

 

 

Cégünk, az ITware kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa és gondozza a fiatal tehetségeket és eljuttassa az informatika világát azok számára is, akiknek máskülönben elérhetetlen lenne.

 

 

"Kedves Olvasó, adott Ön már ajándékba Legot vagy Playmobilt vak gyerekeknek? Próbálta fogni a kezüket, miközben először "nézik meg" és próbálják összerakni a kis figurákat? Ha még nem próbálta, tegye meg - igazán felemelő, megható élmény! Mi az ITware-nél részesültünk ebben az élményben, örömmel támogatjuk évek óta a Látó-Tér Alapítványt." - Dankó Sándor, ügyvezető igazgató

 

 

A Látó-Tér Alapítvány kiemelten közhasznú szervezet, mely többségében rehabilitációs jellegű programmal és szolgáltatással segíti a látássérült embereket az informatika, a sport és a művelődés terén. Mivel hisszük, hogy a számítástechnikai ismeretek elsajátítása és az internet adta lehetőségek megismerése ma már nem lehet kiváltság, hosszú ideje támogatjuk a szervezetet.

Idén terápiás eszközök beszerzését, színházi programok és házi koncertek szervezését, valamint egy cukorbeteg kislány diabetikus étkezését támogattuk adományunkkal.

Az anyagiak mellett azonban egyéb formában is igyekszünk segíteni az Alapítvány munkáját, ezért ősszel lelkes önkéntes kollégáink kifestették és kicsinosították a Vakok Óvodájának hálótermeit.

 

 

HPIM8401.jpg   HPIM8863

 

 

 

Vissza