Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun


Az ITware közel egy évtizedes fennállása alatt a vezető IT vállalatok jelentős részével partneri kapcsolatot alakított ki, így mindig a lehető legjobb és leginkább testreszabott megoldást tudja nyújtani ügyfeleinek. Mivel szállítóktól függetlenül működünk, lehetőségünk van arra, hogy ne egyetlen gyártó, hanem mindig az ügyfél igényeit szolgáljuk ki. Az együttműködések nem csak számunkra, de partnereink számára is gyümölcsözőek, hiszen a kifejlesztett technológiák az ITware széleskörű terjesztési módszereinek köszönhetően a legváltozatosabb ügyfelekhez juthatnak el.

 

 

Legfőbb partnereink

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME)

Az egyetemmel a több kisebb közös munka után, mára sikerült folyamatos együttműködést kialakítani, ami mindkét fél számára igen kedvező. Az elmúlt év legnagyobb fejlesztését, a mobiltévézést közösségi élménnyé formáló szoftvert, a MOTIware-t is az egyetemi Mobil Innovációs Központtal együttműködve tökéletesítettük.

Materna

A német vállalat alkalmazásait SMS szolgáltatásaink kiépítése során használjuk fel és alakítjuk az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően.

Magyar Űrkutatási Iroda

Az ITware büszke arra, hogy a világhírű magyar űrkutatás partnereként is bemutatkozhat a hazai közönségnek.

Microsoft

Saját fejlesztéseink mellett a Microsofttal kötött partnerség keretében közösen integrált megoldásokat is kínálunk ügyfeleinknek az egyedi igények kielégítésére.

Oracle

SOA megoldásainkat többek között Oracle technológiára alapozva építjük ki.

 

 

Vissza