Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

Távközlés   

ref-telekom-160-h
 
 
 
 
 
 
 
  
Jazz - Mobil számlázó és ügyfélkezelő rendszer fejlesztése
 
Az ITware 2001 óta jelentős programfejlesztő csapattal folyamatosan részt vesz a Magyar Telekom (T-Mobile) informatikai, szoftverfejlesztési munkáiban, ezen belül is kiemelten a JAZZ rendszer fejlesztésében.
Kollégáink a fejlesztések során a tervezéstől az implementáláson keresztül a tesztelésig teljes körű megvalósítást biztosítanak. A dokumentációkat, kódokat a Magyar Telekom szigorú szabványaihoz igazodva készítik el.
A szorosan vett JAZZ oldali tervezésen és fejlesztésen túl JAVA programozás, szolgáltatásfejlesztés BEA Integration környezetben, szolgáltatástervezés, Dialogue fejlesztési feladatokat is végeztünk.
 
 
Pillangó - CRM és billing konszolidáció 5 legnagyobb hazai szállítójának egyike
 
2010-ben a Magyar Telekom nagy volumenű informatikai átalakításba kezdett. A Pillangó projekt 2010-2013-ban Közép-Európa legnagyobb informatikai projektjeinek egyike, célja a vállalat által használt számlázó és CRM rendszerek konszolidációja.
Az ITware, mint a Telekom egyik legfontosabb számlázó és CRM rendszerének fejlesztője, egyike az 5 legnagyobb hazai megoldásszállító cégnek, akik részt vesznek a munkálatokban. 
Magas szintű üzleti és technikai szaktudással rendelkező kollégáink az üzleti elemzéstől kezdve a tervezésen és megoldásszállításon át a tesztelésig folyamatosan dolgoznak a Pillangó projektben. A konszolidáció végcélja, hogy a korábbi számos, vezetékes és mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó, egymástól külön működő rendszereket egy egységes CRM és számlázó rendszerbe integrálják, jelentősen hatékonyabbá téve ezáltal a Magyar Telekom ügyfélkezelési folyamatait.
A folyamatos szakmai képzéseknek és a különféle folyamatokban való részvétel tapasztalatainak köszönhetően a Pillangó projekt tovább gyarapítja és mélyíti munkatársaink szaktudását.
 
 
My T-Systems - T-Systems önkiszolgáló vállalati ügyfélportáljának elkészítése
 
A Magyar Telekom vállalati üzletága (T-Systems) új, online elérhető önkiszolgáló felületet hozott létre vállalati ügyfelei számára, amelyen keresztül egyszeri belépéssel és egységes környezetben válnak elérhetővé a felhasználók körében népszerű szolgáltatások. Az új portál a számlákkal és az egyes funkciókkal kapcsolatos teendők megkönnyítésére online ügyfélszolgálatot és chat szolgáltatást is biztosít.
A kilenc hónapig tartó fejlesztés alvállalkozói integrátora és a rendszer-környezet architekturális megtervezője a telekommunikációs szoftverek fejlesztésében évtizedes tapasztalattal rendelkező ITware volt.
 
 
Virtualoso - Felhő alapú IT szolgáltatások fejlesztése, integrációja
 
A T-Systems Virtualoso szolgáltatások néven új, az irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai alkalmazásokat biztosít a kis- és középvállalkozások részére is. A Virtualoso szolgáltatások beruházás nélkül, kedvező havidíjas konstrukcióban kínálják a szolgáltatások használatának lehetőségét az interneten keresztül.
Fejlesztéseink nyomán integrálásra került a Virtualoso VoiceCenter, a Virtualoso Backup, a Virtualoso SMS és a Virtualoso Blackberry szolgáltatás, valamint 2010 májusában megindult a Virtualoso E-mail, Virtualoso Workplace és a Virtualoso Server szolgáltatások kiajánlása a Combridge és Crnogorski Telekom leányvállalatok számára.
A rendszer fejlesztése során magas szintű Enterprise JAVA szofterfejlesztésben és Open ESD technológiára építve végezzük el az integrációs feladatokat.
  

ref-antenna-160-h 
 
 
 
 
 
 
  
Antenna Hungária - Digitális TV applikáció - SMS, MMS fal
 
A digitális televíziós rendszerek által biztosítható többletfunkciók közül a legfontosabbak egyike az interaktivitás (pl. elektronikus vásárlások, szavazások, vagy játékok). Az interaktivitás megvalósításához ki kell alakítani a visszirányú adatforgalom lehetőségét. Ez a csatorna lehet többek között a GSM hálózat is. Ezt az alkalmazást az ITware fejlesztette ki az Antenna Hungária Zrt. által indított kísérleti digitális TV műsorszóráshoz.


ref-invitel-160-h 
 
 
 
 
 
 
 
INVITEL - Számlázórendszer fejlesztése, tesztelése
 
A Vivendi (Invitel) számlázórendszer projektjében is hasznosította az ITware kimagasló telekom tapasztalatait. Az új számlázórendszerre való migrációhoz a tesztkörnyezet felállítása, üzemeltetése és a migráció tesztelése volt a feladatunk. 


ref-westel-0660-160-h 
 
 
 
 
 
  
 
WESTEL 0660 - A WESTEL teljes informatikájának üzemeltetése és a CRM-billing fejlesztése

Az ITware munkatársainak nagy része közel egy évtizedet dolgozott a mobil távközlés informatikai és szoftverfejlesztéseiben. Nemigen lehet találni olyan feladatkört, pl. a számlázó rendszerek vagy az ügyfélkapcsolatok területén, melyre ne fejlesztettünk volna megoldást.

 
Vissza