Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

SMSware - Testreszabott üzenetküldő alkalmazás

brosura-letoltese-negyzetAz SMSware segít abban, hogy ismerőseivel, üzletfeleivel, munkatársaival rövid szöveges üzenetekben tartsa a kapcsolatot. Az SMSware biztosítja a kapcsolatot a mobilszolgáltatók SMS központjával, üzeneteit célba juttatja, és Ön mindezt egy kényelmesen használható internetes felületről intézheti. Moduláris felépítésű, így olyan feladatokat tud vele megoldani, amilyet csak szeretne, legyen az egyszerű üzenetküldés, interaktív üzenőrendszer, vagy akár több ezer üzenet gyors és megbízható kiküldése.

Mire jó az SMSware?

smswareAz SMSware-rel könnyen és gyorsan kapcsolatba léphet barátaival, üzletfeleivel, megoszthatja velük híreit, meghívhatja őket eseményeire. Így az üzenetküldés végre kényelmes, egyszerű és mindenki számára elérhető. Ha gyakran kell többekkel tartania a kapcsolatot, ha hírekről, újdonságokról kell sokakat gyorsan és egyszerűen tájékoztatnia, akkor az SMSware Önnek készült!
 
Kifejlesztettünk az SMSware-hez egy internetes kezelőfelületet, aminek segítségével egyszerűen és kedvező áron, külön szerződéskötés nélkül, önkiszolgáló módon tud üzeneteket küldeni. 
 
Az SMSware Online nem egyoldalú eszköz: üzenetküldéskor beállítható, hogy az elküldött üzenetek feladójaként az Ön telefonszáma jelenjen meg a címzettek készülékén, így válaszaikat közvetlenül a telefonjára kaphatja meg és interaktív módon kapcsolatban maradhat velük. Természetesen a telefonszám helyett az Ön vagy cége, illetve vállalkozásának neve is szerepelhet az üzenet feladójaként.
 
 

Rövid szöveges üzenetek előnyei az elektronikus levelekkel szemben:

  • személyesebb hangulat
  • ritka, hogy a címzett olvasatlanul törölné az üzenetet
  • az üzenet címzettje azonnal megkapja, nincs késés abból adódóan, hogy a címzett ritkán ellenőrzi az üzeneteit
  • az SMS fogadáshoz nincs szükség számítógépre, internetkapcsolatra  

Személyes és hatékony kapcsolattartás Ügyfeleivel

A jelentős számú ügyféllel vagy sok munkatárssal rendelkező vállalatok számára nyújt hasznos marketing- és értékesítéstámogató megoldást az SMSware és az SMSware Online szolgáltatás. E cégek egyszerűen és gyorsan, akár időzítve is megküldhetik a partneradatbázisukban szereplő mobiltelefonokra promóciós üzeneteiket, így növelhetik forgalmukat és szorosabb kapcsolatot tarthatnak meglévő ügyfélkörükkel.
 
Az SMSware alkalmazás teljes körű testreszabhatóságot biztosít a vállalatok számára. Valós integrációt teremt a GSM hálózatok, a cég informatikai rendszerei és a felhasználók termináljai között. Az SMSware összekapcsolja a meglévő vállalati informatikai rendszert és az adatbázist a mobilszolgáltató SMS központjával, így a küldendő üzenetek tömeges formában is dinamikusan juttathatók célba. A beérkező SMS-eket az alkalmazás fogadja, mappákba rendezi, esetleg választ küld, vagy adott e-mail címre továbbítja azokat, valamint időzített, illetve tesztüzenetek küldésére is alkalmas. Percre készen áttekinthetővé teszi a költségeket.
 
Az SMSware Online a felhasználók által online elérhető felülettel rendelkező, akár több ezer SMS-t is kezelő megoldásként került kialakításra. A rendszer lehetővé teszi, hogy tömeges, személyre szabott üzeneteket könnyedén, webes környezetből küldhessen ki, majd a kampány hatékonysága ábrák, grafikonok segítségével elemezhető. Nincs más teendő, mint előre feltölteni a kampányra szánt összeget, majd a saját adatbázis felhasználásával néhány gombnyomással üzenni a partnereknek.
 

Az SMSware előnyei a mobiltelefonokhoz képest:

  • kényelmes, áttekinthető kezelőfelület  
  • kényelmes szövegbevitel
  • villámgyors üzenetküldés hosszú üzenetek és sok címzett esetén is
  • a címzettek csoportba rendezhetők (így sokkal könnyebb címzetteket kiválogatni)
  • a rendszer tárolja az elküldött üzeneteket, így azok később újra felhasználhatók
  • az üzenetek akár bizonyos időpontra időzítve is elküldhetők
  • az SMSware jelzi, ha egy üzenet esetleg nem ért célba
  • a költségek percre készen áttekinthetők
  • a hagyományos üzenetküldésnél általában kedvezőbb árak

Lássunk néhány példát!

ikon-kavezzon-90x90

Kávézzon kedvezménnyel

Egy jelentős törzsközönséggel bíró népszerű kávézó hűséges fogyasztóival rendszeres időközönként tartja a kapcsolatot. A törzsvendégeket hétről hétre egyedi akciós SMS üzenetekkel is megkeresi, amelyben aznapra szóló különleges akciót kínál számukra. Az üzenet gyors célba érésének köszönhetően az üzletvezető azonnali forgalomnövekedésről számolt be.

 

 

ikon-banki-90x90

Banki üzenet a vásárláson túl

Hatalmas ügyfélkörrel rendelkező bank a már megszokott bankkártyás vásárlást visszaigazoló rövid szöveges üzeneten túl új, az ügyfelei igényéhez igazított ajánlattal is megkeresi a nála számlát vezető partnereit. Amennyiben az egyedi ajánlat felkelti az ügyfél érdeklődését, elegendő egy azonnali válasz SMS-t küldenie és a bank munkatársa rögtön kapcsolatba tud lépni vele.

 

 

ikon-egyedi-info-90x90

Egyedi információ csak klubtagoknak

Egy élelmiszerlánc nagyszámú ügyfeleinek megtartása céljából egyedi klubrendszert és klubkártyát vezet be. Törzsvásárlóit rendszeresen jutalmazza és részükre különleges akciókat szervez, amelyeket azok mindig örömmel fogadnak. Az egyedi klubtagoknak szóló üzeneteket SMS formában küldi ki a vásárlóinak, amelyben az aktuálisan felhasználható pontszámukról is értesíti őket.  

 

 

ikon-hatekony-90x90

Hatékony behajtás

Egy vállalat a lejárt számlatartozások behajtásakor találkozik a problémával, miszerint az illetékes partnert csak nehezen és nagy költségráfordítással éri el. Az időzített módon több körben, akár automatikusan kiküldött SMS-ekkel azonban jelentősen megnöveli sikerességét, hiszen a lejárati dátumokhoz igazítottan, és a célszemélyt saját mobil eszközén elérve kezdeményezheti a behajtást.

 

 

További információért kérjük, látogassa meg a www.smsware.hu oldalt, ahol részletesebben is megismerkedhet szolgáltatásunkkal és annak rendkívüli előnyeivel! 
 
 
Vissza