Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

KARRIER

Az ITwarenél úgy gondoljuk, hogy az erős szervezeti kultúra kulcsfontosságú szerepet játszik a sikeres működésben. Folyamatosan keresünk olyan tehetséges és motivált szakembereket, akik szívesen csatlakoznának csapatunkhoz. 

 

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi és változatos megoldások tervezése és fejlesztése nagyvállalati ügyfeleink számára egy igazán agilis (SCRUM) környezetben (dedikált csapat / PO / SM). Nálunk az innováció és az egyéni ötletek ugyanolyan fontosak mint az ügyfeleink, és mindezek mellett teret biztosítunk munkatársainknak a legújabb technológiai irányzatokban való folyamatos fejlődésre.

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi és változatos megoldások fejlesztése nagyvállalati ügyfeleink számára egy igazán agilis (SCRUM) környezetben (dedikált csapat / PO / SM). Nálunk az innováció és az egyéni ötletek ugyanolyan fontosak mint az ügyfeleink, és mindezek mellett teret biztosítunk munkatársainknak a legújabb technológiai irányzatokban való folyamatos fejlődésre.

 

Új kollégánk önállóan képviseli az üzleti igényeket pályázati, illetve nagyvállalati ügyfeleink egyedi szoftver fejlesztési projektjeiben, együttműködve a Scrum csapattal vagy projekt team-mel.

 

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi szoftverfejlesztési projektjeink során a Scrum folyamatok betartása, betartatása, ill. az agilis értékek erősítése és érvényre juttatása mind a fejlesztő csapatainkban mind pedig a szervezetben egyaránt.