Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

KARRIER

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Az ITwarenél úgy gondoljuk, hogy az erős szervezeti kultúra kulcsfontosságú szerepet játszik a sikeres működésben. Folyamatosan keresünk olyan tehetséges és motivált szakembereket, akik szívesen csatlakoznának csapatunkhoz. 

 

Senior Java fejlesztő

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi és változatos megoldások tervezése és fejlesztése nagyvállalati ügyfeleink számára egy igazán agilis (SCRUM) környezetben (dedikált csapat / PO / SM). Nálunk az innováció és az egyéni ötletek ugyanolyan fontosak mint az ügyfeleink, és mindezek mellett teret biztosítunk munkatársainknak a legújabb technológiai irányzatokban való folyamatos fejlődésre.

Java fejlesztő

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi és változatos megoldások fejlesztése nagyvállalati ügyfeleink számára egy igazán agilis (SCRUM) környezetben (dedikált csapat / PO / SM). Nálunk az innováció és az egyéni ötletek ugyanolyan fontosak mint az ügyfeleink, és mindezek mellett teret biztosítunk munkatársainknak a legújabb technológiai irányzatokban való folyamatos fejlődésre.

Product Owner / Project manager

 

Új kollégánk önállóan képviseli az üzleti igényeket pályázati, illetve nagyvállalati ügyfeleink egyedi szoftver fejlesztési projektjeiben, együttműködve a Scrum csapattal vagy projekt team-mel.

Agile Coach / Scrum Master

 

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi szoftverfejlesztési projektjeink során a Scrum folyamatok betartása, betartatása, ill. az agilis értékek erősítése és érvényre juttatása mind a fejlesztő csapatainkban mind pedig a szervezetben egyaránt.