Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

KARRIER

Miért érdemes nálunk dolgozni?

 

Az ITwarenél úgy gondoljuk, hogy az erős szervezeti kultúra kulcsfontosságú szerepet játszik a sikeres működésben. Folyamatosan keresünk olyan tehetséges és motivált szakembereket, akik szívesen csatlakoznának csapatunkhoz.

 

 

Miért jó nálunk?

 

  • Motiváló és innovatív környezetben dolgozhatsz.
  • Hazai és nemzetközi projektekben vehetsz részt.
  • Rendszeres belső meetupokon és tréningeken vehetsz részt.
  • Multikulturális környezetben dolgozhatsz.
  • Nálunk nincs dress code és még a kávé is szuper!

 

 

Nyitott pozícióink:

 

 

Senior Java fejlesztő

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi és változatos megoldások tervezése és fejlesztése nagyvállalati ügyfeleink számára egy igazán agilis (SCRUM) környezetben (dedikált csapat / PO / SM). Nálunk az innováció és az egyéni ötletek ugyanolyan fontosak mint az ügyfeleink, és mindezek mellett teret biztosítunk munkatársainknak a legújabb technológiai irányzatokban való folyamatos fejlődésre.

Java fejlesztő

 

Új kollégánk feladata lesz egyedi és változatos megoldások fejlesztése nagyvállalati ügyfeleink számára egy igazán agilis (SCRUM) környezetben (dedikált csapat / PO / SM). Nálunk az innováció és az egyéni ötletek ugyanolyan fontosak mint az ügyfeleink, és mindezek mellett teret biztosítunk munkatársainknak a legújabb technológiai irányzatokban való folyamatos fejlődésre.

IT Sales Manager

 

Új kollégánk fő feladata lesz egyedi nagyvállalati szoftverfejlesztési szolgáltatások és projektek értékesítése Magyarországon és külföldön egyaránt. Nálunk az innováció és az egyéni ötletek ugyanolyan fontosak mint az ügyfeleink, és mindezek mellett teret biztosítunk munkatársainknak a folyamatos fejlődésre.