Magyar English Deutsch 日本語 Italiano
Sun

HÍREK

2017. augusztus 11.

A tesztautomatizálás jövője

Mi a tesztautomatizálás?

Az automatizált tesztelés már évek óta meghatározó. A minőségi szoftverfejlesztés érdekében folyamatosan tesztelnie kell a különböző termékeket, ugyan is a leszállított szoftverek esetében mindig előfordulnak hibák.

Bővebben...

2017. július 19.

Újra Japánban - Partnerkapcsolatok a láthatáron.

Az ITware ismét japánba látogatott, hogy tovább bővítse ügyfeleinek körét és újabb megoldásokkal bizonyítsa továbbra is a hazai szoftverfejlesztés hírnevét. Az út célja a FLEETware járműkövető szolgáltatás japán piaci bevezetésének előkészítése volt, melynek legfontosabb lépése, hogy a sikeres japán pilotunkra alapozva megtaláljuk a megfelelő partnert a japán FLEETware szolgáltatás elindításához.

 

Bővebben...

2017. július 04.

Új telekommunikációs projekt - Élesben!

Az ITware Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató legújabb online projektjében munkatársaink szakértőként közreműködtek. A hosszú napok és hónapok kemény munkájának az eredménye a múlt hónapban megtörtént élesítés!

Bővebben...

2017. máj. 25.

ITware Portal Fejlesztési Esettanulmány

2017. április 5.

Egy zöldmezős projekt részeként került fejlesztésre az Itware Kft által egy online kiadványkezelő keretrendszer, amely magában foglalja a konvertálás, tartalomkezelés, beszerzés és megjelenítés modulokat is.

Bővebben...

2016. december 07.

Az ITware Japánban – Esettanulmány

Az ITware sikeres japán piaci belépését követően cégünk most bemutatkozott az EU-Japán Központ honlapján is. Esettanulmányunk részletesen elmagyarázza miért választottuk a japán piacot, milyen lépéseket tettünk meg eddig, milyen kihívásokkal szembesültünk, és hogyan képzeljük el a folytatást.

A központ honlapján szereplő tanulmány megtekintéséhez regisztrált tagság szükséges, ezért esettanulmányunkat publikáljuk saját honlapunkon is, hogy bárki számára hozzáférhető lehessen.

 

Bővebben...